Alfa Romeo 147: alfa romeo 147

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 77kw

wie kan ons helpen met een probleem met een alfa 147 1.6 77kw auto valt coninu stil storing communicatie seriele lijn w als storingscode bodycomputer vervangen concactslot vervangen toerental sensor vervangen ook in het display komt dan storing sleutel code wie heeft antwoord alvast bedankt rene verhoeven

autobedrijfverhoeven

Geplaatst door autobedrijfverhoeven (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rvv (0), 16 jaar geleden

kontroleer de volledige kabelboom maar eens kan wel een klein breukje ergens zitten

MrMuilie (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik loop met hetzelfde probleem nu ook al een x aantal weken.
De sleutel code zal je opnieuw bij de dealer in moeten laten lezen. Anders gaat de startblokkering van de ECU er niet af. Code van de sleutel en code in ECU komen nu niet overeen.

Maar verder heb ik zelfde verschijnselen als u.

Als ie rijd rijd ie goed en ineens valt de auto weer dood.

jeroen pinda (0) PRO, 16 jaar geleden

als het sleuteltje brand bij niet starten of afslaan gaat dan wel het motormangement lampje aan? indien niet dan krijgt de ecu geen voeding of is deze stuk chek mook eens relais T09 in je zekeringskast onder de motorkap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.