Alfa Romeo 147: stotteren motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 jtd

Hallo

Ik heb het volgende probleem. Na revisie van de verstuivers stotterd of trilt de motor tussen 2000 en 2500 toeren. dit doet hij alleen als je het gas goed intrapt. Heb ook al een nieuwe lmm gemonteerd en dit had geen resultaat. wie heeft er een idee wat dit kan zijn!!!! Tevens is de oude lmm te koop want deze doet het dus perfect!

mvgr

keen13

keen13

Geplaatst door keen13 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

goofyke (0) PRO, 16 jaar geleden

laat je egr eens zuivermaken en/of afsluiten heb het al vaak meegemaakt dat het hierdoor wordt veroorzaakt.
Waarom heb je je verstuivers laten reviseren?????
Komt toch zelden iets aan

keen13 (0), 16 jaar geleden

verstuivers laten testen omdat hij slecht starte 2 slecht en 2 matig. Het stotteren/ inhouden doet hij trouwens alleen als de motor goed warm (na 15 min rijden). met koude motor verneem je eigenlijk bijna niets.

goofyke (0) PRO, 16 jaar geleden

dan sluit je egr eens af met een ijzerplaatje, is snel gedaan en weet je als het hierdoor komt. Kan best want dit systeem werkt niet bij koude motor. Probeer eens zou ik zeggen

keen13 (0), 16 jaar geleden

de egr klep zit toch boven achter het blok als je voor de auto staat. er zit een alluminium buisje op dat naar de lucht inlaat gaat of niet.
ik ga er van het weekend even mee bezig. ik laat je nog wel even weten of dit geholpen heeft. bedankt he!

keen13 (0), 16 jaar geleden

nou ik heb de egr afgesloten met een plaatje en wat denk je..... het heeft niets geholpen. zou het iets met de hoge druk sensor of pomp kunnen zijn, ik noem maar wat. er zijn zoveel sensoren. maar goed de lmm, egr en verstuivers zijn in orde. nog even verder zoeken dan maar!

erka (0) PRO, 16 jaar geleden

Die LMM is dat een originele ?
het schijnt dat Alfa motoren heel gevoelig zijn voor "replica" LMM's.....

keen13 (0), 16 jaar geleden

ja, Het is een originele lmm van bosch, hetzelfde als wat er in zat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.