Alfa Romeo 146: auto start niet meer is rijdendt neer gezet wil niet meer aangaa

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 14

weet niet wat het is ontsteking doet het compressie is ook goed zou dus moeten starten doet hij dus niet hebben het ook via sleep geprobert maar niets wil niet aan slaan iemand en idee auto ploft wel als je hem wil starten

ries2080

Geplaatst door ries2080 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

WhizzMan (0), 13 jaar geleden

Branden er lampjes op je dashboard? Bij de twinspark (weet niet of je een boxer of een twinspark hebt?) zijn er vaak problemen met corrosie bij de relaishouders die aan de accubak hangen. Bekijk die goed, ook van onderen.

ries2080 (0), 13 jaar geleden

is een boxer en er branden geen lampjes heb wel en knipperde injectie lampje gehad zo of en toe

WhizzMan (0), 13 jaar geleden

Dat knipperen zou kunnen wijzen op een slechte lambda of iets dergelijks, maar starten zou ie wel moeten doen daar mee.

Heb je gekeken of je beide distributieriemen nog wel mee draaien? Je zal niet de eerste zijn die bij starten een riem breekt op een boxertje.

Hoor je voordat je start (auto op kontakt zetten maar niet starten) de benzinepomp een paar seconden draaien? De pomp zit bovenop de benzinetank, desnoods even iemand in de koffebak laten luisteren als je het niet zeker weet.

Je geeft aan dat je een gasinstallatie hebt. Is dat Vialle LPi, of iets anders? Heb je al gekeken of daar iets mee is? Kan je eventueel op gas ipv benzine starten met jouw installatie?

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Kontroleer eens of de uitlaat/katalysator niet verstopt zit.

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Loopt ie al?

justess (0), 13 jaar geleden

heb hetzelfde probleem gehad met mijn twinspark, injectie lampje begon ook te knipperen. heb hem naar de garage gebracht daaruit bleek een breuk in de kabel te zijn geweest. al eerder iets vernomen datie niet mooi liep af en toe inname of dat de motor uit viel ineens?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.