Alfa Romeo 145: Auto trilt als de auto stationair loopt Boxermoter 1.7 en cv inb

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 boxer

De auto die trilt echt hevig en schokt als ie stationair loopt en vaak krijg ik dan ook nog een bezinegeur t zou ook een soort olie geur kunnen zijn. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? En hoeveel ik er ongeveer aan kwijt ben? En wat maakt een boxer moter nou zo speciaal? Verder zoek ik ook een elektrisch schema van de centrale vergrendeling en misschien tips van hoe ik een afstandbedieningskastje inbouw voor mijn cv? Alvast bedankt!!

shadycar

Geplaatst door shadycar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

yana (0), 17 jaar geleden

Zóu erop kunnen duiden dat de auto niet op alle poten loopt. Als er één cilinder niet meedoet maar daar wél brandstof ingespoten wordt, kán dat aandig stinken ja. Check bobine/bougies/bougiekabels.
Boxermotor klinkt vaak heel apart in geluid, zo ook Subaru's. De Alfa boxers zijn wél erg gevoelig in de kop voor lang/vaak hoge toerentallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.