Alfa Romeo 145: Ruitenwissers slaan op hol

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 16v boxer

Mijn ruitenwissers gaan uit het niets op volle snelheid wissen, zowel voor als achter en ik krijg ze dan niet meer uit. Ze gaan meestal vanzelf weer uit. De schakelaars voor de ruitenwisser werkt dan ook niet meer. Kan iemand mij vertellen waar dit aan kan liggen?

RdeMan

Geplaatst door RdeMan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dupl-u-11388-5dd149eb0ca84+killer (0), 17 jaar geleden

Een bekend euvel bij de 145 is het ruitenwisser relais. Deze is schoon te maken. Parafaan plaat eraf, ruittenwisermotor eruit en relais verwijderen. Dan schoonmaken en terugplaatsen. Waarschijnlijk is het dan opgelost

RdeMan (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reactie maar het was de relais niet. Had hem omgeruild met die van een vriend van me met dezelfde auto en toen deden de ruitenwissers het nog steeds niet. Dus nu weet ik zeker dat het de schakelaar is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.