Alfa Romeo 164: Bediening electrisch portierraam voor links

Bouwjaar: 1991

Eeen kennis van mij heeft zich deze auto aangeschaft. Met geen mogelijkheid krijgen we de elektrische portierraambediening aan de praat.
Gedaan: schakelaar is in orde
Motor is in orde.
Zekeringen zijn in orde.
Relais: niets aan te zien.

Wat kan dit zijn?

Han

hanvlaar

Geplaatst door hanvlaar (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 164? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hanvlaar (0), 18 jaar geleden

Nog wat aanvullende info. Bij de bediening van de schakelaar komt er op de voedingsdraden van de raammotor een spanning te staan van 10-11 v. De motor geeft geen sjoege. Wanneer rechtsstreeks op de motor spanning wordt gezet doet ie het wel. Stekker: niets aan te zien.

Ik snap er niks van.

Han

karpoezi (0), 18 jaar geleden

als alles inderdaad in orde lijkt te zijn plus dat alle kabeltjes aan de goeie kontacten zitten,dan kan het aan slecht kontact/verbinding liggen,je hebt wellicht wel spanning maar wegens een slecht contact hij kan niet voldoende stroom leveren.Test dit met een goedverkende schakelaar (b.v die van rechts)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 164 of stel zelf een nieuwe vraag.