Alfa Romeo 155: Benzinemeter

Bouwjaar: 1995

Nachtelijke aanvaring gehad met kadaver dat op de weg lag. Kort daarna begon de benzinepeil meter alle kanten uit te slaan terwijl er nog voldoende in de tank zat. Ook na opnieuw tanken, starten bleef zich dit verschijnsel voordoen met als voorlopig eindresultaat dat de meter steeds helemaal uitslaat naar de rechtekant. Voor de rest echter geen enkele klacht. Garage gebeld en men vertelde mij dat het waarschijnlijk lag aan Vlotter of Benzinepomp. Maar als het de benzinepomp is dan moet men daar toch ook hinder van ondervinden tijdens het rijden? Weet iemand hier iets meer vanaf, ook wat betreft kosten? Alvast hartelijk bedankt!

Markan

Markan

Geplaatst door Markan (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sarabande99 (0) PRO, 20 jaar geleden

als je ergens overheen gereden bent kan het zijn dat door de klap de benzinetank ingedrugt is en de vlotter heeft beschadigt

roy4873 (0), 20 jaar geleden

Ik zou eens een multimeter aansluiten op de vlotter en kijken of deze ook op en neer gaat.
Als dat dan zo is dan kost het inderdaad een nieuwe vlotter, zoniet dan moet je even verder kijken.
Maar het kan in ieder geval niet aan de benzinepomp liggen, of je moet vergeten te tanken.

Roy

Markan (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor de info. Is dat duur een Vlotter? Ik hoor het graag van jullie. Alvast bedankt.

Markan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.