Alfa Romeo 166: centrale deur vergrendeling/regen sensor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6 24v

Sinds een paar dagen doet mijn centrale deurvergrending het niet meer. Het alarm reageert nog wel op de afstandsbediening maar hij gaat niet meer open of dicht. Met de sleutel gaan ook niet meer alle deuren open , ik moet ze dan 1 voor 1 met de hand van binnen uit open doen. Ik heb alle zekeringen gecontroleerd en geen van alle zijn defect. Is er misschien een relais wat kapot kan zijn? Zelfde voor de regen sensor, werkt niet en geen kapotte zekeringen.

alexsuisse

Geplaatst door alexsuisse (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Van de 166 gaan de deursloten weleens kapot dan moet je opzoeken welke kapot is en dan doen alle deuren het weer.
Regensensor werkt als het goed is alleen in de intervalstand en wordt aangestuurd door een bepaalde inval van het licht.

Groeten een alfa freak.

nouky (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Welk deurslot er niet werkt kun je makkelijk lokaliseren. Doe je deur op slot met je afstandsbediening, er doet een deurslot niet mee dit kun je zien aan het deurknopje. Deze moet je vervangen kosten rond de 80 euro als je het zelf doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.