Alfa Romeo 166: Verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: JTD

Parkeerlichten Werken Wel Allemaal Ook Achter ,maar Als Je Het Stadslicht Aanzet Brandt Er Niets. Dimlicht/grootlicht Werkt Wel Alleen Werkt De Verlichting Achter Dan Niet Ook Geen Kentekenverl. Verlichtingsschakelaar Vervangen Maar Probleem Blijft, Ook Uitgelezen Maar Zonder Resultaat.(ook Mistachterl.en Verstralers Geven Geen Kik Maar Dat Zal Wel Met Elkaar In Verbinding Staan)

nouky

Geplaatst door nouky (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Ik zou gewoon met het simpelste beginnen instructie boekje er bij en de zekeringen controleren en de kentekenlampjes vervangen.Dat is het snelste en het goedkoopste.Want je kan van alles blijven vervangen maar voordat je iets vervang moet je juist eerst de oorzaak weten.Gissen is missen en meten is weten.
groeten een alfa freak.

nouky (0), 17 jaar geleden

verlichtingsmodule(naast zekeringskast) was defect,andere gemonteerd en nu werkt alles weer zoals het hoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.