Alfa Romeo Spider: Elektrisch dak Spider 916 van 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6

Mijn elektrisch dak was ontgrendeld en ik wilde deze open doen.Lampje van schakelaar brande tijdens bediening.Na een klein gedeelte van bewegen stopte het.
Lamp brande niet meer als je hem bediende.Dak met noodschakelaars bediend en vergrendeld.Nu werkt niet alleen de ediening van het dak niet maar ook gaan de ramen die voor een kwart waren geopend om het dak te openen,niet op en neer.Sensor kofferbak werd aangeggeven als niet goed gesloten maar nu hij uit is doet het dak en ramen het nog steeds niet.Ook werkt het elektrisch ontgrendelen van kofferbak niet.Ik kan geen zekeringen vinden die defect zijn en hoor bij bediening van ramen wel een relais zachtjes klikken.Bij bediening van het dak gebeurd niks. Wie weet raad??

Aprilia

Geplaatst door Aprilia (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Spider? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erka (0) PRO, 13 jaar geleden

ik weet niet, of er bij de spider ( 916 ) ook een aantal zekeringen verstopt zitten...
bij de 156 zit er boven de direkt zichtbare zekeringsblok nog een ander blok met een aantal zekeringen.
wellicht eens naar www.alfa916register.nl gaan, daar ziiten er nog wel een aantal met een spider ;-)

succes.

Aprilia (0), 13 jaar geleden

Nou zekeringen ligt het volgens mij niet aan.
lampje van kofferbakvergrendeling blijft ook branden.en als ik contactslot aanzet is hij weer weg,maar als ik elektrische ramen bedien is hij er weer.
Ramen werken overgens niet.heb geprobeerd schakelaar kofferbak door te verbinden maar verbindingsstekker ligt diep in kofferklep.Omdat ontgrendeling van kofferbak ook niet werkt met schakelaar,ben ik er van overtuigd dat de schakelaar of bekabeling van schakelaar van de kofferbakklep het hoofdprobleem is.Momenteel moet ik eerst mijn code opnieuw laten inlezen want auto start niet meer nadat accu is losgeweest.herkent de Code niet.Dus eerst proberen noodstaart uit te gaan voeren en nadat de code is ingelezen weer verder met die storing van het elektrisch dak en ramen.zal me eens laten registreren bij 916 club. bedankt alvast!![quote=erka]ik weet niet, of er bij de spider ( 916 ) ook een aantal zekeringen verstopt zitten...
bij de 156 zit er boven de direkt zichtbare zekeringsblok nog een ander blok met een aantal zekeringen.
wellicht eens naar www.alfa916register.nl gaan, daar ziiten er nog wel een aantal met een spider ;-)

succes.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Spider of stel zelf een nieuwe vraag.