Alfa Romeo 147: Gloeikaarsen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 JTD

Ik zou graag de gloeikaarsen vervangen, zo te zien is de bereikbaarheid zeer slecht. Mijn vraag is wat moet er los om er redelijk goed bij te kunnen en is er speciaal gereedschap nodig ??

sjef

Geplaatst door sjef (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Ik weet niet op hoeveel km de auto staat maar de gloeibougies bij een 147 jtd hoeven pas vervangen te worden als tijdens het contact aanzetten van de auto het voorgloeilampje blijft knipperen anders zijn ze nog goed.

Om ze te vervangen heb je een lange ¾ verlengstuk nodig een lange dop 10 en een ¾ ratel met flexibele handgreep.Zorg er wel voor dat wanneer je ze eruit wil draaien dat de motor goed op temperatuur is zo haal je ze er makkelijker uit en heb je minder kans op breken van de gloeibougies.

Je heb verder geen speciaal gereedschap nodig.

groeten van een alfa freak

sjef (0), 17 jaar geleden

Hallo
Dank voor de info, de auto heeft 140.000 gelopen en ze zijn niet stuk. Ik wilde het eigenlijk weten of er speciaal gereedschap nodig was omdat ze zo ver weg zitten.
Ps. wat bedoel je met een ratel met een flexibele handgreep

Groeten van een ontluikende alfa liefhebber

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Een ratel waar een scharnier aan zit vlakbij de kop waar je links en rechts instel dan kan je de gloeibougies wat makkelijker losdraaien.

groeten een alfa freak.

sjef (0), 17 jaar geleden

ok ik snap het helemaal nogmaals dank.

Groeten sjef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.