Alfa Romeo 156: Heb al heel wat vervangen maar nog steeds niet goed

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Beste mensen, wie o wie kan mijn helpen.
Heb de afgelopen 2 maanden diverse dingen vervangen aan mijn 156 maar hij is na vandaag nog steeds niet goed, vervangen van de bougie’s, bobine, luchtmassameter en luchtfilter, had de auto gisteren vol gas getankt, en naar een auto ritje was ik in no time door de tank heen? Hij rijd normaal 4 A450 honderd kilometer op een tank en nu niet meer als 267??? Hij is ook niet vooruit te branden,totaal geen pk meer, dus wilde ik jullie kenners vragen. Wat dit voor een probleem is of wat moet ik nou nog vervangen . hoop van jullie te horen .GREATS ---- MTK ALFA


Beste MTK graag in het vervolg je tekst niet met hoofdletters plaatsen. Het staat zo schreeuwerig.

mtk156

Geplaatst door mtk156 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Zit daar geen egr klep op die lekt.Hij verbruikt dan ook meer.Het gaat ook gepaard met schokkend optrekken,lak aan vermogen.

erka (0) PRO, 13 jaar geleden

Lucht Massa Meter, is die universeel of origineel ?
( lees een goedkoper marktplaats versie of eentje van de dealer )
de motoren van Alfa zijn namelijk erg gevoelig voor de LMM !

Via Italië is de LMM redelijk goedkoop te krijgen, neem dan meteen een Fase 3 model, die zijn beter en gewoon te gebruiken op de fase 2 modelen !

www.alfaromeo156club.nl

Luiehond (0) PRO, 13 jaar geleden

Was dit probleem er zomaar ineens? Brandt het motormanagement lampje? Schokt (trilt) het blok ook op regelmatige wijze tijdens optrekken of stationair draaien? Is de distributieriem recentelijk vervangen? en HEEL belangrijk, is dit probleem er ALLEEN op gas?

M.vr.gr.
Sjoerd

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoog brandstofverbruik kan een probleem met een lambdasonde zijn.
Sensor defect of uitlaat lek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.