Alfa Romeo 146: inhouden motor en injectie lampje brandt

Bouwjaar: 1998

Hallo,

op ongecontroleerde ogenblikken houdt de auto in en gaat gedurende een fractie van een seconde het injectielampje branden.Is niet te voorspellen wanneer dit gebeurt. Het probleem doet zich voor bij zowel het rijden met gas als met benzine.
Heb een dikke 250000 km op de teller.
Wat kan ik doen om dit euvel te verhelpen???

Benny

pasayan19

Geplaatst door pasayan19 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

pasayan19 (0), 18 jaar geleden

Ben intussen naar de garage gegaan. De diagnose luidt kapotte luchtmassameter of luchtdebietmeter. Wordt vervangen, kost 300 ¤. Moest wel want het inhouden verergerde met de dag.

maas6811 (0), 18 jaar geleden

Hoi Benny,
probleem opgelost?
Groeten, Thieu

ferry3020 (0), 18 jaar geleden

dat doet mijn alfa 146 junior uit '98 (zie ook eerder bericht) ook maar die wil stationair dan ook niet blijven lopen. Volgens de garage ligt dit niet aan de LMM. Maar waar dan wel aan? Als ik dit lees , dan lijkt het er wel op.

pasayan19 (0), 18 jaar geleden

Probleem is opgelost met het vervangen van de luchtdebietmeter en thermostaat. Rijdt weer als een zonnetje

pasayan19 (0), 14 jaar geleden

[quote=pasayan19]Probleem is opgelost met het vervangen van de luchtdebietmeter en thermostaat. Rijdt weer als een zonnetje[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.