Alfa Romeo 33: Kachel in de auto word niet warm

Bouwjaar: 1990

Hallo Iedereen,

Als ik ga rijden met mijn alfa 33, dan wordt na mijn gevoel de kachel niet warm.....
Als ik rijd blijft mijn tempratuur meter tussen 40 en 50 graden zitten en komt er lauwe,soms warme lucht uit de blower...

Wat zou dat kunnen zijn??

als ik 20 km heb gereden en dan zet ik de auto een uur weg, pak de auto dan weer en rij dan weer 8 km en ik zet hem stil en ik voel aan de bovenste radiateur slang dan is hij niet HEET maar een beetje lauw/warm.

Ik heb er wel een keer van dat spul ingegooid,dat er voor is als je radiateur lek is en ik weet niet meer of ik toen de kachel in de auto wel open gezet heb..... dat was vanwege een lekke koppakking.....

Als dat het geval zou kunnen zijn.... is er dan ook spul waarmee je de leidingen weer kan zuiveren? als er een verstopping is dat die dan weer opgelost kunnen worden??

ik hoor het graag......


m.v.gr. Jeroen

Joenie

Geplaatst door Joenie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 33? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

thermostaat vervangen.

Joenie (0), 19 jaar geleden

zou dat het wel zijn? want als ik de auto gewoon staan laat te draaien dan word het wel warm in de auto...(als de auto dus gewoon door loopt met kachel op vol)

ik hoor het graag.

m.v.gr. Jeroen

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je kan altijd ff de inlaatslang en de uitlaatslang van de radiator voelen qua temperatuur... ook de verdere slangen.

rio155 (0), 19 jaar geleden

tja, dat lijkt me logisch.
Als de auto stilstaat is er ook geen rijwind koeling, en loopt de temperatuur op.
Als je weer gaat rijden en de temp. blijft niet op 90 graden staan, Blijft je thermostaat open staan en wordt de temperatuur niet geregeld.
Het lijkt erop dat inderdaad gewoon de thermostaat kapot is.

Suc6

Jeroentjuhhh (0), 19 jaar geleden

sorry voor mijn late reactie, maar de thermostaat was inderdaad stuk.
heb er een nieuwe op gezet, en de kachel wordt wer lekker warm, en de temp. meter komt ook verder omhoog dan 50 graden..

bedankt voor alle reacties

m.v.gr. jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 33 of stel zelf een nieuwe vraag.