Alfa Romeo 145: Knipperlichten / alarmschakelaar

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb hier een Alfa 145 waarvan alle 6 de knipperlichten gaan branden of je nu de schakelaar naar links of rechts zet. Zelf heb ik al het relais vervangen, maar dit maakt niets uit. Verder werkt de alarmverlichting niet via de schakelaar. Is het zo dat op een of andere manier de richtingaanwijzer hierdoor wordt beinvloed? Sowieso moet ik een ander printplaatje met knoppen bestellen voor de alarmschakelaar, maar ik wil graag weten of iemand dit al eens heeft meegemaakt, zodat ik een redelijke inschatting kan maken van het werk. De zekeringkast en bedrading zien er overigens goed uit.

Bedankt.

Jan

autototaalhouten

Geplaatst door autototaalhouten (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autototaalhouten (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem zat hem in het relai van de knipperlicht regelmodule / signaal centrale deurvergrendeling (relai links boven). Na het demonteren van dit relai was de storing weg. Nu nog even kijken wat dit precies heeft veroorzaakt, de cv doet het namelijk niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.