Alfa Romeo 147 2004: Lakprobleem achterportier 5-deurs

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Hallo

Heb nieuwe Alfa 147 5-deurs die nu 5 maand oud is. Na ongeveer 3 weken vertoonde de wagen op de plaats waar de achtervleugel samenkomt met de onderkant/achterkant van het linkerachterportier (shutline in het Engels) schade waarvan ik eerst dacht dat die veroorzaakt was door steenslag. Nu (+/- 4,5 maand later) komt die schade (toplaag van de lak die weg is - witte basislaag is duidelijk zichtbaar - geen duidelijke sporen van steenslag)op verschillende plaatsen (ongeveer 10 plaatsen)in die streek voor en begin ik te vrezen dat het eerder een lakprobleem is. Zijn er mensen die gelijkaardige problemen hebben met hun Alfa of die weet hebben van anderen die hiermee geconfronteerd werden ? De oorspronkelijke verkoper reageert ongelooflijk ontwijkend (wat mij doet vermoeden dat er misschien wel meer aan de hand is). Ook mijn opmerking dat het portier linksachter niet correct uitgelijnd is, werd afgedaan als een futiliteit. Maar misschien is dit net de oorzaak van bovenstaande probleem Alle info is van harte welkom. Alvast bedankt voor jullie reacties !

ROELENS

Geplaatst door ROELENS (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ronny10459 (0), 19 jaar geleden

als de verkoper hier niet op in gaat zou ik contact opnemen
met de importeur . je hebt tenslotte niet voor niets lakgarantie.
meschien heeft de auto (ondanks dat hij nieuw is) in het
verleden transport schade gehad , die niet goed herstelt is .
wacht niet te lang anders is straks je lakgarantie afgelopen.
SUC6 Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.