Alfa Romeo 146: LPG/LPI probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.4 16v ts

Ik heb een probleem met mijn LPG systeem. de auto loopt netjes op benzine maar als er overgeschakeld wordt op gas dan gaat de motor heel erg onrustig lopen. hij valt ook uit als je geen toeren houd. de pomp is het niet dit omdat deze juist net vervangen is. heb ook al gekeken of hij reageerd als ik een voor een de stekkers van de injectoren aftrek maar dit maakt geen verschil eigenlijk hij blijft net zo beroert lopen. het maakt ook niet uit of de motor warm of koud is of dat je overschakeld tijdens het rijden of als je stilstaat.

heeft iemand een vermoeden wat dit kan zijn? is het mogelijk dat dit vervangen te maken heeft met het vervangen van de gastank door een andere exemplaar (wel met alle zelfde aansluitingen alleen 55L ipv 52L) het is een vialle LPI systeem met een tank in de kofferbak waar de pomp aan de achterzijde van de tank is geplaatst en een deksel op de zijkant van de tank met alle aansluitingen en de paarse injectoren.


bijvoorbaat dank, chris

McCampbell

Geplaatst door McCampbell (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 14 jaar geleden

Onderbreker relais misschien kapot?.
De druk is ook goed?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.