Alfa Romeo GTV 1996: Nokkenasversteller.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000

Wie weet er waar het speciale gereedschap te koop is om bij vervanging van de distributieriem de nokkenassen vast te zetten op een vaste punt.
Tevens gevraagd wat het moment is waarmee de versteller vast gezet moet worden op de nokkenas en of er eventueel Loctite of dergelijke gebruikt moet worden.
Bij voorbaat dank.

alphan

Geplaatst door alphan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo GTV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alphan (0), 19 jaar geleden

Ik ben afgelopen maand in Rosmalen bij de Autovak geweest en daar lag een catalogus van AST (Engeland) waarin de benodigde tools stonden om de nokkenassen op BDP te zetten.Importeur is de firma BRM Tools in Vaassen, voor kontakt via email: info@boromat.nl.
De tools voor ca de helft van de types motoren kost Euro 58 en een set van 2 tools voor de meeste AR 16V TS motoren kost Euro 121.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo GTV of stel zelf een nieuwe vraag.