Alfa Romeo 156 1999: Piepende remmen bij rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

Graag zou ik willen weten hoe ik het piepen van mijn vooras kan verhelpen gedurende het rijden. Namelijk als ik rij beginnen af en toe de remmen te piepen. Als ik flink rem gaat het over maar het komt ook vaak weer terug. NU hebben ze mij verteld dat dit te maken heeft met braampjes op mijn remmen en dat daar weinig aan te doen is. Het kon namelijk weggeslepen worden maar dan zou het ook weer terug kunnen komen. Volgens de garage niets ernstigs maar ik word er gek van. Wat kan ik er nog aan (laten) doen?

Typhon11697

Geplaatst door Typhon11697 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lespaul (0), 19 jaar geleden

Bij mij had ik dit probleem bij m´n linkeracherrem. Het bleek dat er lucht in de remleiding zat waardoor de hydrauliek niet meer naar behoren functioneerde en de remklauw na het remmen niet ver genoeg op en ging. Wellicht is dit bij jou ook van toepassing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.