Alfa Romeo 156: radio/navi veiligheids code

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4 jtd 20v

ik heb een 156 uit duitsland,en daar zit een originele radio/cd/navigatie in. nou zit er een safe code op maar ik heb geen code erbij gekregen,en is ook niet te achterhalen bij de duitse dealer en oude eigenaar. hoe krijg ik het systeem aan het werken ????
groet harold !

haroldbuns

Geplaatst door haroldbuns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nouky (0), 17 jaar geleden

Hallo Harold,

Ik heb hetzelfde meegemaakt met een 166 jtd. Ga naar een dealer hier kunnen ze een fax printen daarop zet je de nummers die op de verschillende componenten zitten (je moet wel eerst de unit uit je daschboard halen) Daarna terug naar dealer met eigendomsbewijs zodat je kunt aantonen dat jij de eigenaar van het desbetreffende voertuig bent. Dealer stuurt per fax de gegevens naar italie daarna ontvangt de dealer de nieuwe bijbehorende codekaart(en).Kosten vallen in het niet bij al het werk wat je er mee hebt. Groeten Fred,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.