Alfa Romeo 155: remdrukverdeler

Bouwjaar: 1993

hallo,
ik heb op mijn 155 nieuwe remklauwen gemonteerd, ontlucht en ik heb ook aan de remdrukverdeler zitten rommelen nu remt hij voor erg slecht wat zou het kunnen wezen de voorkant ook ontluchten en wat doet die remdruk verdeler kan die stuk zijn ?

kees6184

Geplaatst door kees6184 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Niet goed ontlucht! Wat je eenvoudig kan doen is het volgende: je draait de ontluchtingsnippel 2 slagen los en wacht totdat de remvloeistof er mooi egaal uit loopt, dan weer dicht draaien en de volgende remklauw. Als je aan de achterzijde de leidingen ook los hebt gehad doe je daar hetzelfde. Zorg er wel voor dat je reservoir gevuld blijft! Kun je alleen wel doen. Wacht ongeveer een paar minuten voordat de vloeistof eruit komt, en vang het wel ff op!

Sytze

yana (0), 17 jaar geleden

Remkrachtverdeler kan vast zitten. Ook kan het zijn dat de veer er vanaf gefloept is. Dan remt hij dus nog maar op 1 as.

flow (0), 17 jaar geleden

Is die wel goed afgesteld volgens miJn vraagbaak staat DRAAI DE BEVESTIGINGSBOUT VAN DE VEERBEUGEL LOS EN HANG EEN GEWICHT VAN 5 KILO +/-0,5 AAN HET OOG IN DE BEUGEL HOUD DE BEUGEL IN DEZE STAND EN DRAAI DE BEVESTIGINGSBOUT MET HET VOORGESCHREVEN AAN HAAL MOMENT VAST.

yana (0), 17 jaar geleden

Kan ook zijn dat de veer eraf geschoten is/ dat je die vergeten bent erop te doen (vd remkrachtverdeler) dan werkt hij helemaal niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.