Alfa Romeo 159: serves reset

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 jtd

Hallo van daag een obd kabel ontvangen om mijn serves te resetten met het programma multiscan kontakt gemaakt en geprobeerd om hem te resetten lukte niet. Ik op nieuw geprobeerd denk begin maar boven aan het rijtje 20000 km verder gezet lukte maar wat blijkt heb ik de km teller 20000 verder gezet! met mijn slechte engels begrijp ik nu dat er geen weg terug is .Is dit probleem op te lossen ?Ik dacht misschien gewoon een miljoen km verder zetten maar durf het niet zomaar te proberen. wat zou ik kunnen doen om dit probleem op te lossen?

alfa159jtd

Geplaatst door alfa159jtd (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 159? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik neem aan als je met de multiscan de km stand verder kunt zetten dat je hem ook wel terug zult kunnen zetten. Ik weet namelijk dat dit gaat met sommige scantools. Even goed de gebruiksaanwijzing lezen en dan pas verder gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 159 of stel zelf een nieuwe vraag.