Alfa Romeo 155: start moter blijf nog even door janken na start

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 ts

mijn start moter blijf na het starten nog even na janken wat kan dit zin
de interval van mijn ruitenwisser heeft het mooilijk als hij boven aan komt en onder aan komt als ik hem gewoon op snel zet niks aan de hand en als ik het met de hand doe moet ik hem even vast houden anders stop hij er mee wat kan dit zijn lijkt mij niet de moter want die doet het goed in de snelle stand

daniel dorus

Geplaatst door daniel dorus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Startrondsel blijft hangen, en gaat niet snel genoeg terug na het loslaten van de sleutel uit de start stand.

daniel dorus (0), 17 jaar geleden

wat kan dit veroorzaken of is de start moter kapot

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Startrondsel is een andere naam voor bendix,dat is het tandwieltje wat in de startmotor zit welke in de starterkrans grijpt. Als de bendix slecht schuift op de as kan het de problemen veroorzaken die jij hebt.

Hans

yana (0), 17 jaar geleden

Mb t je ruitewissers: even contactpuntjes van motortje schoonmaken en wat dichterbij zetten. Is bekend euvel bij de 155, haperende ruitewissers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.