Alfa Romeo GT 2007: storing motor managment

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1800

Sinds enkele dagen geeft mijn GT een storing motormanagement bij het starten. Na een aantal seconden verdwijnt de storing. Auto uit laten lezen door een Alfa specialist. Hij gebruikte het "speciale" Alfa Fiat Lancia kastje. Deze gaf echter aan dat er geen probleem is. Vervolgens leest hij de auto uit met een "algemeen" kastje en ook die geeft aan dat er geen probleem in mijn auto zit. Kan iemand mij vertellen wat de reden kan zijn van het geven de motormanagement storing? Het enige rare wat ik onder de kap kan zien, is een extra massa kabel van de accu naar een motorsteun. Bij voorbaat dank voor je reactie!

De Knots

Geplaatst door De Knots (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Gt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Als je onder de kap van een alfa kijkt zie je doorgaans toch alleen maar rare dingen? (grapje)

Als het lampje slechts seconden blijft branden dan is dat volgens mij normaal, ik zou me daar niet te druk over maken.
Vooral niet als de auto gewoon goed functioneert en er geen storingen in het geheugen staan.

truckie (0), 9 jaar geleden

Ik heb tzelfde probleem en mij is verteld dat t in de sensor kan zitten die zit onder de afdekplaat tussen de bougies in,en hij kan die melding al geven bij n beetje valse lucht ergens.het heeft namelijk te maken met de doseringen lucht/brandstof etc..liep de motor tijdens het uitlezen?want hij pakt pas lucht en brandstof etc bij draaiende motor.
Ps ik ben ook particulier Geen pro.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Gt of stel zelf een nieuwe vraag.