Alfa Romeo 155: Stotteren, dieselen, uitslaan....

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Ik heb een 155 2liter die om de haverklap begint te dieselen en dan uitslaat dit is op gas en op benzine, zodra hij begint te dieselen valt alle vermogen weg en slaat na korte tijd uit (10/15sec) start de auto dan meteen weer en ik kan weer rustig mn weg vervolgen tot het zich weer herhaald.
Ik heb al verschijnende stekkers los gehad maar heeft weinig tot niks geholpen.

Zonet op de terug weg naar huis, viel de auto om de 10/15 sec uit en moest dan ook elke x het contact omdraaien om zo vervolgens toch nog een beetje fatsoenlijk thuis te komen...

Geplaatst door

tha (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dit kan aan zoveel liggen,je kan beter eerst je auto laten uitlezen.voor je aan dingen vervangen begint.om maar een paar dingen te noemen,luchtfilter,bougies,bougiekabels,rotor,verdelerkap,luchtmassameter,massakabel,injectoren,kleppen die blijven hangen enz enz vandaar mijn advies om eerst je computer te laten uitlezenkrijg je een rapport met alle storingen weet je gelijk wat je moet gaan vervangen geen onnodige kosten.

roysim 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.