Alfa Romeo 156 1999: Toeter doet het niet!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2400

Hoe moet dat nou in de zomer met alle korte rokjes :)

probleem:

Ik heb een alfa romeo 156 2.4 jtd waarvan de toeter dienst weigert. Op de kabelbekjes staat geen spanning. De toeter zelf is goed. Zekering is nog goed. Er staat spanning op de linkerkant van de 2 gaatjes waar normaal de zekering in zit. . Heeft iemand een tip waar dit te zoeken ? Weet toevallig ook iemand hoe de schakelaar te bereiken op het stuur ?

Alvast bedankt!!

-----
jtd rules

leogetz

Geplaatst door leogetz (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

in de claxon schakelaar op je stuur misschien?

petertje8912 (0) PRO, 20 jaar geleden

let er in ieder geval op wanneer je de airbag eraf haalt niet op het contact zetten want dan moet je de airbag laten resetten

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

en vergeet niet dat je je wikkelspoel (van de airbag) heel wilt houden!!!! (zijn vervelend dure dingen!)

suc6

Jantje GT (0), 20 jaar geleden

achter de airbag zit een plaat die de claxon moet bedienen.Mischien is hier de connector los van gekomen. Let wel inderdaad op met de airbag zoals Peter hierboven zegt. Succes.

leogetz (0), 19 jaar geleden

De auto is inmiddels verkocht zonder toeter! Wel e.e.a ander bekeken, de connector achter de airbag gaf geen power.. Waars. iets geks achter de zekeringkast. De schakelaar in het stuur deed het prima..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.