Alfa Romeo 156: Tik in stuur ,airbaglampje en inhouden motor bij 2500 toeren

Bouwjaar: 1999

Hallo ik heb recent een alfa 156 1900 jtd gekocht.Daar zit een rammeltje in het stuur gedeelte,als ik nu de verwarming aanzet is het weg,ook heb ik een lampje branden van de airbag en nu zeggen ze dat dat van de stoel is en een kwaaltje is van alfa met het bouwjaar 7-99 tot en met 12-99 klopt dit?En het laatste is dat als ik gas geef de auto even inhoudt bij 2500 toeren.het gaat om een 19jtd ook de topsnelheid bedraagt 175km per uur ik weet dus niet of dit normaal is omdat ik deze auto pas heb.

johan5607

Geplaatst door johan5607 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

john5708 (0), 19 jaar geleden

Lampje van de airbag moeten je laten reseten door de dealer.inhouden is dat je luchtmassameter niet meer goed is. www.squadra-tuning.com/jtd_tuning.htm www.prikpagina.nl/list.php?f=221 www.alfaforum.nl/

leogetz (0), 19 jaar geleden

Het airbag lampje gaat ook branden als er ergens slechte massa is linksonder in de berijders stoel.

F.Keulen (0), 19 jaar geleden

Hallo hier nog een reactie op je brandende airbag lampje,
door het verschuiven van de voorstoelen en een matige kwaliteit van de stekkers onder de stoelen zit hier het probleem.
Mijn ervaring is stekkers er tussen uit knippen kabels solderen isoleren airbag bij dealer resetten en je hebt nooit meer problemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.