242 bezoekers online

Alfa Romeo 147 2003: trekhaak monteren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Beste mensen,

Wij zijn bezig zelf een trekhaak te monteren onder een 147. Nu zit daar wel een zeer beknopte handleiding bij maar daar komen we niet verder mee.

De vraag is namelijk waar precies komen de bevestigingsplaten tegen de auto op welke plek? zie de foto's ik hoop dat iemand ons even op weg kan helpen waar we precies de gaten moeten gaan maken.

andy1979

Geplaatst door andy1979 , lid sinds 12 jaar geleden

3 Reacties

0

kaleido 1, 2 jaar geleden

De trekhaak komt aan de buiten kant de losse platen die nu al vast zitten aan de trekhaak komen in de kofferbak , dus die platen moeten weer er af , of zitten er nog meer losse platen bij ? Als je de platen in de kofferbak legt zie je de punten waar je moet boren , zijn vaak al voor gecenterd , welk merk is het , kan ik misschien meer info geven , als je de trekhaak zonder de losse platen achter/onder de auto houd zie je al vanzelf hoe het zit .

0

andy1979, 2 jaar geleden

Dank je wel voor de reactie!

Je hebt helemaal gelijk! stom van ons dat we al die platen erop hebben gezet! Die komen inderdaad in de auto en de balk met de trekhaak eronder!

Heel erg bedankt voor je reactie.

0

kaleido 1, 2 jaar geleden

Graag gedaan , succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.