Alfa Romeo Giulia: velgen

Bouwjaar: 1971

Hoi kan iemand mij zeggen of de velgen van een giulia uit 1971 het zelfde zijn als van een nuova uit 1977(steek)ik zoek nog velgen als iemand iets weet,graag even laten weten.v.g alan

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Giulia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mick7829 (0), 18 jaar geleden

Steek van een Giulia '71 is het zelfde als een steek van een nuova super. steek 4 x 108. Let op de ET waarde want anders lopen de velgen tegen de achterschermen aan. ET waarde weet ik niet precies maar bijv Campagnola of Cromodora of Still auto passen goed. Niet makkelijk te verkrijgen en duur. De campagnola's zijn redelijk goedkoop te verkrijgen. Kijk maar eens op Marktplaats.

flow (0), 18 jaar geleden

Ja dat klopt ik heb nu een set gevonden de zogenaamde worstenvelgen zijn wel nieuw 165 euro per stuk.v.g alan

mick7829 (0), 18 jaar geleden

pas op alan, want de zgn GB velgen zijn niet altijd de juiste, dus als je er een paar koopt moet je je eigen giulia als pasobject meenemen en dan minimaal de velgen passen waarbij de ET waarde van doorslag gevende factor is. De et waarde is erg belangrijk. Kijk anders op het www.alfaclub.nl forum, daar zijn genoeg discussies gaande over het passen van lm-velgen onder een Giulia!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Giulia of stel zelf een nieuwe vraag.