Algemeen: Achterruitverwarming slaat snel uit

Mijn Achterruitverwarming van een 308 CC slaat na enkele seconden weer uit en doet dit telkemale ik het knopje weer in druk. Is dit een kapot relais en weet iemand waar ik deze kan vinden?

Dre129

Geplaatst door Dre129 , lid sinds 6 maanden geleden

5 Reacties

hans4074 PRO, 6 maanden geleden

Toch het advies om eerst uit te laten lezen met de juiste diagnose apparatuur. Er zit ook spiegel verwarming op. Dit is gekoppeld aan de achterruitverwarming. Als er bijv sluiting in 1 van de glazen van de spiegel verwarming zit, kan dit ook de oorzaak zijn van het snel uitslaan.

Dre129, 6 maanden geleden

Beste allereerst dank voor uw antwoord.
Hoe zie ik of er spiegelverwarming aanwezig is?

hans4074 PRO, 6 maanden geleden

Omdat dat er "gewoon" op zit. 😂

Dre129, 6 maanden geleden

Haha , ok dan weet ik dat ook weer, had verwacht dat het een simpeler euvel was dat vaker voor kwam, maar heb inmiddels een afspraak gemaakt om uit te laten lezen. Heel erg bedankt voor genomen moeite 👍. Grtjes Andre

Dre129, 5 maanden geleden

Beste, sorry voor late reactie, maar het probleem werd niet teruggevonden bij het uitlezen was er niets meer aan de hand, wel werd opgemerkt dat de schakelaar goed ingedrukt dient te worden. Bedankt nog voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.