Algemeen: afgebroken sleutel in slot

beste mensen,

nieuwe jaar is wat ongelukkig begonnen.
Per ongeluk verkeerde autosleutel in contactslot gedaan en die kwam klem te zetten. bij los wrikken brak die af en met alle gepiel daarna zit het afgebroken stuk nu helemaal achterin.
Slot is wel helemaal los gemaakt en ik kan met slot onder de arm naar de slotenmaker. Slotemaker krijgt hem er niet uit. wie weet raad? of betere slotenmaker in zeist of omgeving?

auto start nu met schroevendraaier (mist ik sleutel bij transponder hou) dus ik kan er wel mee rijden.

Hopelijk weet een van jullie wat ik kan doen. ik zit niet te wachten op een nieuw slot met alle kosten daarbij. €xx ex btw en montage.

Ant

ant

Geplaatst door ant (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 11 jaar geleden

Als je een figuurzaagje met grofe tandjes , langs het afgebroken stuk steekt en dan een beetje draaien en trekken , zo is het mij al een aantal keren gelukt.

kaleido 1 (1400) PRO, 11 jaar geleden

Leuke toevoeging , aan de tekst hans.
Wist niet dat dit filmpje bestond , 30 jaar geleden deed ik het al zo , wat een watje trouwens een doekje om het zaagje pfff , ha ha
Gr. Ferrie.

ant (0), 11 jaar geleden

Ik zal het proberen, maar ik twijfel of ik het beter kan dan een professioneel slotenmaker. vervelende is dat de sleutel die er in zit een verkeerde sleutel is en dus niet makkelijk meeglijd over de uitsparingen voor de originele sleutel.
De slotenmaker gebruikte een dun metaal met weerhaakje aan het eind. daarmee voelde hij niet dat er een stukje in zat. Hij dacht aanvankelijk dat ik een verkeerde sleutel bij het slot had. hij kon helemaal tot achterin komen terwijl de sleutel een cm blijft uitsteken.
Dat filmpje was ik ook al tegengekomen.

Ant

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

Ben bang dat het toch een ander slot zal worden, zeker omdat er een verkeerde sleutel inzit geklemd

ant (0), 11 jaar geleden

Jan, ik begin dat ook te vrezen, nieuw slot kost €xx,- ex btw en montage. Tweede hands dan zit ik met twee sleutels opgescheept. maar is een tiende van de nieuwprijs. Overigens was het de anwb wegenwacht die het slot heeft gedemonteerd.

Ant

ant (0), 11 jaar geleden

OPGELOST!!!
stukje sleutel is er uit gehaald door www.onzeslotenspecialist.nl in Utrecht. ik weet niet of ik reclame mag maken op het forum maar dan overtreed ik graag de regels voor deze man. hij heeft het hele slot gedemonteerd en het stukje eruit gehaald.
Inmiddels slot weer gemonteerd met inbusboutjes op de plek waar de breekbouten zaten.

Dank voor het meedenken.


Ant

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=ant]www.onzeslotenspecialist.nl in Utrecht. ik weet niet of ik reclame mag maken op het forum[/quote]
In dit geval geen probleem, kan altijd een bijdrage leveren aan een oplossing.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.