Algemeen: Aftermarket Xenon lamp valt uit na 20 seconden

Hoi,

Ik heb een xenon aftermarket setje van Arcs in mn auto, altijd goed gewerkt, tot nu.. Wanneer ik mijn lichten aanzet, branden beide lampen, maar na ongeveer 20 seconden begint mijn linkerkoplamp te knipperen en valt uit (of valt meteen uit). Als ik dan de lichten even uitdoe en weer aan, brand hij weer 20 seconden en valt vervolgens weer uit..

Ik heb de "omvormers" al omgedraaid maar het probleem blijft bij de linkerlamp.. Heeft iemand dit probleem ook gehad en kan ik nu met 99% zekerheid stellen dat de pit kapot is? Of kan het ook ineens van de ene op de andere dag aan de bedrading oid liggen? Om er bij te kunnen moet mijn hele bumper eraf volgens mij, dus even de pit omwisselen is helaas niet aan de orde.. Als iemand dit ook al eens gehad heeft of mij meer info kan geven o.i.d. hoor ik het graag!

Groetjes

finetunedchaos

Geplaatst door finetunedchaos (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Lijkt me toch in de lamp zelf te zitten.........

finetunedchaos (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie. Zat ik zelf inderdaad ook al aan te denken, maar aangezien ie wel 20 seconden brand en ik een leek ben op het gebied van autotechniek ben ik altijd wel gebaat bij een second opinion :) Kortste klap is denk ik dan toch de pitten om te wisselen en kijken wat dat doet..

Mocht iemand nog andere ideeen hebben hoor ik dit uiteraard ook graag voordat ik de garagekas weer spek! (ik kan zelf mijn bumper etc er niet afhalen)

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Lamp defect......na opwarmen stopt ie ermee.

xenonspecialist (0) PRO, 14 jaar geleden

Helaas een veel gehoord probleem.
Lamp inderdaad defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.