Algemeen: airco recoverapparaat

ik heb een airco recoverapparaat rsi mini sucker maar heb daar geen handleiding bij of evt uitleg wij kan mij uitleggen hoe die werkt lijkt simpel zit maar een kraantje en een uit en aan knop op maar is me toch niet helemaal duidelijk mvg edwin

rickauto

Geplaatst door rickauto (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TheoStek (0) PRO, 15 jaar geleden

Blijkbaar geen STEK handelingen verricht hihihihihi.
Er moet zowiezo een pers en zuigzijde aanwezig zijn.

Manometerset aansluiten op voertuig, alle kranen dicht, gele slang van (REF) op zuigzijde recover apparaat, een losse rode slang voorzien van twee afsluitkranen op de pers zijde aansluiten recover apparaat, en die zelfde slang op de recycle cilinder (blauwe kraan) aansluiten.
Kraan open recycle cilinder, kranen openen rode slang, en recoverapparaat, recover app aan zetten, REF kraan openen van de manometerset, blauwe kraan open van de manometerset..het recoveren-leeg trekken is begonnen.

Het systeem is leeg en drukloos als de HD en LD meters op de manometerset 0 bar aangeven, het recover apparaat zal naar alle waarschijnlijkheid van zelf stoppen en aangeven middels een lampje dat het recoveren klaar is?

Na het recoveren sluit je eerst de kranen op de manometerset en dan die van het recover apparaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.