Algemeen: airco vulstations

Wij zijn op korte termijn van plan om ,voor het eerst , een airco vul/test station aan te schaffen , nu zijn er verschillende merken en typen in omloop . Nu zou ik graag van collega's horen wat hun ervaringen zijn met hun vulstation op gebied van gebruiksvriendelijkheid ,service leverancier/fabrikant/importeur en prijstechnisch .

alvast bedankt , Bennie

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 16 jaar geleden

Ieder systeem heeft wel zijn voor en nadelen.

Koop in ieder geval een apparaat dat geheel automatisch kan werken, leeghalen, vacumeren en vullen, dat scheelt veel tijd omdat je er dan niet bij hoeft te blijven, je kunt dit van tevoren allemaal instellen !!

Beter bij de aanschaf wat meer betaald als nadien allemaal liggen "klooien" .

andre347 (0) PRO, 16 jaar geleden

kijk eens bij www.unicorn-tools.nl voor een goede machine en goede service

Highway (120) PRO, 16 jaar geleden

Koop geen Sun of Snap-on want dat is ook tegenwoordig van Sun. Wij hebben hele slechte ervaring met Sun.

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

als je er niet veel doet kan ik je de asc 1000 van waeco adviseren. kun je een aap nog wel leren mee om te gaan! die 1000 heeft alleen niet zo'n grote inwendige cilinder (daar waar je voorraad 134a in zit) vandaar de vraag als je er niet veel doet. die app. van waeco zijn zoiezo wel goed. ik heb er bij m'n vorige baas een aantal laten demonsteren en had toen de waeco gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid. ik sta nu voor mezelf en heb ook een van waeco gekocht. je moet vragen naar Jan ruiten daar, aardige vent waar je nog eens wat mee kan regelen.
succes!

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

robinair!!!

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=timhoeks2]als je er niet veel doet kan ik je de asc 1000 van waeco adviseren. kun je een aap nog wel leren mee om te gaan! die 1000 heeft alleen niet zo'n grote inwendige cilinder (daar waar je voorraad 134a in zit) vandaar de vraag als je er niet veel doet. die app. van waeco zijn zoiezo wel goed. ik heb er bij m'n vorige baas een aantal laten demonsteren en had toen de waeco gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid. ik sta nu voor mezelf en heb ook een van waeco gekocht. je moet vragen naar Jan ruiten daar, aardige vent waar je nog eens wat mee kan regelen.
succes![/quote]
Je loopt achter Tim! Jan werkt er niet meer! Verder ben ik het helemaal met je eens. Wij hebben ook een WAECO staan en sinds kort nog een ander merk, nou ik weet wel wat het beste is nu. Gewoon een Waeco kopen, krijg je geen spijt van. Vreemd wel dat die van mij ook een volautomaat is, maar dat gebruikte ik alleen de eerste maanden. Maar we werken nu al jaren lang ermee en doen elk programma handmatig. Dat vind ik beter. Je ziet beter wat er gebeurd, en waar er iets mankeert. En aan de lamp zie je van afstand oftie klaar is. Bij ons is het een rijdende kassa.

Sytze

borg (0) PRO, 16 jaar geleden

Superapparaat, inderdaad heb ik een aap die er mee kan werken :-)
En niet te duur..

Jos

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat heet?! Ik heb um al vanaf het moment dat ie net uit was......toen wastie wel duur, hahahah.
Maar hij verdient nog bijna elke dag geld voor het baasje!

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=sytze]Wat heet?! Ik heb um al vanaf het moment dat ie net uit was......toen wastie wel duur, hahahah.
Maar hij verdient nog bijna elke dag geld voor het baasje!

Sytze[/quote]
heb um voorkort mogen aanschouwen, tis wel een oudje! en zat vol houtworm.

rfbroek (0), 16 jaar geleden

/offtopic

Zou dat best wel eens in werking willen zien. Ik heb veel gelezen over autotechniek en ook wel gesleuteld, ook nog gewerkt in de brommers, maar een dag in een garage lijkt me te gek.

En Sytze ga s op tijd naar bed joh ;)

Groetjes Ronald.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Je bent altijd welkom voor een demo.....ach op bed, wist je dat de meeste mensen overlijden in bed? Kan later nog lang genoeg slapen........

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

He Sytze, jan werkt daar nog gewoon hoor! ik koop al m'n spullen zowat bij hem.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Daar snap ik helemaal niets van! Is ie wel eventjes weggeweest dan? Dat vertelden ze me bij weaco. Hmmm, zal um es bellen dat kleine menneke.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Ervaringen of stel zelf een nieuwe vraag.