Algemeen: Balanceerapparaat Nussbaum

Wie is er bekent met het merk nussbaum? Ik kan eeen balanceerapparaat tweedehands kopen van een paar jaar oud voor een redelijke prijs, maar wat ik een beetje raar vindt is dat die er 3 van heeft staan! ik krijg dan een beetje argwaan want niemand koopt een balanceerapparaat voor een paar jaar.
Graag wat ervaringen met het merk Nussbaum?

jan31

Geplaatst door jan31 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=jan31]ik krijg dan een beetje argwaan want niemand koopt een balanceerapparaat voor een paar jaar.[/quote]
Indien je twijfelt.... niet doen!! of de historie moet wel erg goed bekent zijn. Weet natuurlijk niet wat het mag kosten en hoeveel je hem zult gebruiken anders zeg ik, koop nieuw.

Gr. paul

jan31 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik kan hem natuurlijk wel nieuw kopen maar dan weet ik nog niet of Nussbaum een kwaliteits product is, van daar mijn vraag.
Persoonlijk vindt ik het een heel mooi hightech uitstraling hebben en dus goed passend in mijn werkplaats.Ook de eigenschappen spreken mijn aan.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=jan31]Ik kan hem natuurlijk wel nieuw kopen maar dan weet ik nog niet of Nussbaum een kwaliteits product is, van daar mijn vraag.
Persoonlijk vindt ik het een heel mooi hightech uitstraling hebben en dus goed passend in mijn werkplaats.Ook de eigenschappen spreken mijn aan.[/quote]
Met het merk Nussbaum is niets mis mee, wel een bekent merk (niet goedkoop).

Gr. paul

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb je al op www.google.nl gekeken Jan misschien kom je daar iets tegen over de ervaringen met dit apparaat.

Hans

jan31 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ja heb ik zeker al gekeken maar wordt niet over gerept.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Ervaringen of stel zelf een nieuwe vraag.