Algemeen: Gebruik usb stick in Toyota Yaris

Ik ben nog niet zo lang in het bezit van een 2ehands Toyata Yaris. Dat bevalt goed, maar ik heb en probleem met muziek afspelen via de USB-stick. Hij speelt wel muziek af hoor, maar ik kande muziekbestanden (MP3) op de USB-stick niet ordenen of er vanaf krijgen. Eerdere muziek-mappen, die ik van de USB-stick af heb gehaald en vervangen heb door nieuwe bestanden, blijven op de Display zichtbaar en ik kan ze niet ordenen of verwijderen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar tot nog toe is het mij niet gelukt, om die bestanen te verwijderen. Ze blijven
zichtbaar op de Display, terwijl die op de USB-stick verwijderd zijn. Ik hoop dat er iemand op dit Forum is, die weet, hoe die (niet meer aanwezige bestanden ook op de Display verwijderd kunnen worden, zodat ik weer met "een schone lei" kan beginnen. Ik hoor het nog graag en ben dankbaar voor een antwoord of een suggestie.
Met vriendelijke groet,
Cor Jansen

truus22

Geplaatst door truus22 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (290) PRO, 2 jaar geleden

Misschien helpt het om de usb stick eerst te formatteren en dan nieuwe bestanden er op zetten.

Hans4040 (290) PRO, 2 jaar geleden

Jou 2e topic met dezelfde vraag is verwijderd.
2x dezelfde vraag stellen heeft geen zin.

mvg.
Moderator Problemcar

Hans4040 (290) PRO, 2 jaar geleden

En...gelukt?

truus22 (0), 2 jaar geleden

Bedankt voor de Suggestie, maar ik had de stick al geformateerd (Fat32), voor dat ik de muziek bestanden erop had gezet..Dus Helaas ....nee. Andere suggesties zijn dus nog welkom.
Met vriendelijke groet,
Cor Jansen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.