Algemeen: Heb je een specifiek onderdeel nodig, kijk dan eens op

www.speciaalbesteld.nl


Gratis je overgebleven onderdelen aanbieden en ben je een specifiek onderdeel nodig, kun je eens kijken of iemand dit toevallig in zijn magazijn heeft liggen...

Altijd voordeliger dan nieuw !!!
!
[b]Een initiatief van Problemcar.nl [/b]

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (115) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Beste Siem,

Een loflijk streven, Ik ben echt geen pessimist, maar het werkt niet.... Of beter gezegd, de kans op succes is nagenoeg nihil...

In vroeger tijden was het gebruikelijk dat de dealer, bij het uitkomen van een nieuw model, volgestopt werden met een zg startvoorraad. Vrij snel daarna werden de onderdeel nummers veelal gewijzigd.. Het gevolg was dat onderdelen welke wel in voorraad waren niet als zodanig werden herkend.

Ook toen al was er bij speciaal bestelde onderdelen geen retour mogelijk.

Bij diverse merken werden mede daardoor binnen de zg dealerverenigingen al magazijnmeesters actief met het maken van lijsten om elkaar te helpen.
Steeds bleek dat een doodgeboren kindje, omdat de kans op een zg match gering was. En als om de een of andere reden vraag naar het het onderdeel kwam, was dit na die ene keer uitverkocht, en kreeg men daarna nog tientallen telefoontjes.

Ik heb wel eens het geluk gehad een set zuigers met bussen te verkopen voor de helft van de netto prijs. En dat hoorde ik meer. vooral bij schade delen, bv een complete voorkop of de rechterhelft omdat per ongeluk links was besteld..oid..

Hoe duurder het onderdeel, hoe meer kans op succes, denk ik.

mvg Cor.

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

[quote=cor van jaarsveld]Een loflijk streven, Ik ben echt geen pessimist, maar het werkt niet.... Of beter gezegd, de kans op succes is nagenoeg nihil...[/quote]
Cor

Iets origineels is moeilijk te vinden, maar makkelijk te herkennen.

Vergeet niet, we leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk. Juist in deze tijd werkt het beter dan vroeger en de kans van slagen is erg groot.
Internet, online bestellen en inzicht verkrijgen is juist in verregaand opmars..

De site staat nog in de kinderschoenen, we gaan het allemaal zien.

Gr. paul

Siem Bijman (115) PRO, 10 jaar geleden

Laatst toegevoegde onderdelen op Speciaalbesteld.nl:

onderdeel merk model artikelnr
Dakpaneel Mazda 3 BK 4-drs Mazda 3. BNYV-70-600

Rekeneenheid UCH Renault Megane Scenic 82.00.029.342

Embleem Nissan Primera 357743

Koelvin Motor Mercedes C-Klasse A 204 500 03 93

Gasklephuis Smart Forfour MA 1341400004


www.speciaalbesteld.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.