Algemeen: Hoe is het in godsnaam mogelijk ??

Mensen begrijp me niet verkeerd of dat nu particulier/professionel is maar de tekst zegt genoeg : [b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

Wij als pro of particulier verlangen toch het bovenstaande, of niet soms...
Waarom blijven dan TOPICS open staan waarop tig maanden door de TS of jaren (later) nog op wordt gereageerd ? zie mijn recente vermeldingen..!

Komaan, als TS pro/part, weet men het forum wel te vinden, maar om op te volgen niet, iedereen die een antw, geeft pro of part, ziet graag een oplossing in het verschiet !!
Toch laat dit te wensen over, er wordt meteen een slot geplaatst of overheen geluld? dat het antwoord is gegeven na aanmaning van vorige repley, doet niet terzake of dat/die al 24 maanden bestaat, ze lachen je uit.

Kan niet, ik ben voorstander, binnen twee weken de TS niet gerageerd heeft op topic, sluiten die handel.

TheoStek

Geplaatst door TheoStek (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Theo, het volgende:
Je hebt helemaal gelijk wanneer je vind dat het niet meer dan logisch is wanneer de mensen uit zichzelf de oplossing van hun probleem zouden plaatsen.
De praktijk wijst- zoals je zelf wel hebt gezien - anders uit. Enige vorm van fatsoen is soms ver te zoeken.
Sinds die mededeling boven in het scherm er staat, is het al wel een heel stuk verbeterd wat dat betreft. Een aantal moderatoren houdt zich hier regelmatig mee bezig terwijl anderen zich weer op andere zaken storten.
Voor wat betreft het zo vlot sluiten van zo'n topic het volgende: ook daar zitten 2 kanten aan.
Indien we een topic sluiten, kan de TS niet meer de oplossing plaatsen tenzij deze ons daarvan op een andere manier van in kennis stelt en dus levert dat 2 keer werk op.
Verder hebben alle mod's een vaste job en alle werk wordt door hen als onbezoldigd vrijwilliger in de vrije uren gedaan. Gezien dat er nog meer bij komt kijken dan alleen de topics op slot te zetten enz. is dit alles qua tijd allemaal voor ons niet bij te sloffen.
Een TS zal - gezien de praktijk - niet erg snel moeite doen om toch de oplossing geplaatst te krijgen wanneer de topic al gesloten is. Hij/zij zal dit eerder doen wanneer de topic nog open staat.
We hanteren wel een norm van ongeveer 5 tot 6 maanden vanaf de laatste reactie in een topic als sluitgrens. Met name om het "herstarten" van een topic door een andere vragensteller te voorkomen. Echter, wij zien dat ook niet altijd om voornoemde reden van tijdgebrek.
Indien zoiets dus door iemand wordt gezien, dan graag een rapportje. Wij handelen het dan verder wel af.

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Oke Hans dank voor je antwoord.
Ik heb in iedergeval mijn onderschrift aangepast, zodat bij iedere reaktie de TS ermee wordt geconfronteerd...ik hoop dat andere leden dit voorbeeld ook zullen volgen die zich hetzelfde als ik aan mijn stelling ergeren.
Nu moeten [b]slapende honden wel wakker gemaakt worden.[/b]

kaleido 1 (1610) PRO, 12 jaar geleden

Ben het helemaal met je eens theo , flink blijven schudden , want van oplossingen leren we allemaal.

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Nou ja, er is door de moderators geklaagd over een bericht van mij, dat na 1, 2 of 3 jaar door de ts een nieuw topic is gestart, waarin ik mijn ongenoegen heb geuit...! of die interessant wilde zijn.

Siem heeft mij zelf gemaild...en neemt, heeft meer oog voor feedback van topic starters die na 1, 2, 3 jaar een oplossing laten weten, tegenover die personen particulier of pro, die er toch inderitijd zijn tijd in heeft gestoken.
Hiermee verlaat ik PC.NL, einde bericht.

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=TheoStek]Siem heeft mij zelf gemaild...en neemt, heeft meer oog voor feedback van topic starters die na 1, 2, 3 jaar een oplossing laten weten, tegenover die personen particulier of pro, die er toch inderitijd zijn tijd in heeft gestoken. Hiermee verlaat ik PC.NL, einde bericht.[/quote]
Theo

Jammer te moeten lezen dat je de insteek van Problemcar (nog) niet begrijpt. Op problemcar hebben wij baat bij vragen het liefst compleet met een gedegen / vermelde oplossing.
Dit als bijdrage aan de database, juist daar waar een prof of een particulier behoefte aan heeft, daar doen we het allemaal voor.

Momenteel doen wij er alles aan om feedback te verkrijgen, ook indien nodig achteraf.
Velen vatten onze mail sportief op en beantwoorden dan alsnog al hun openstaande vragen. Dit kunnen vragen zijn die meer dan een jaar openstaan.

Dit vinden wij helemaal geen probleem, maar we hebben het topic dan wel compleet. Dat je het ergens niet mee eens bent kan natuurlijk, maar benader ons dan per PM.
Je ongenoegen uiten in verschillende topics daar is niemand mee gebaat, de TS zit hier zeker niet op te wachten.......

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.