Algemeen: Installatie handleiding BAS-322 startblokkering van ASN

Wie kan mij helpen aan de installatie handleiding en/of electronisch schema van de BAS-322 startblokkering.
Er staat wel een link in oude topics maar die link werkt niet meer en de leverancier bied ook geen ondersteuning meer op de website.

Deze startblokkering zit in mijn Daihatsu Charade uit 1996 en levert af en toe problemen op, ook werkt 1 handzender niet meer en is ook niet meer opnieuw aan te leren (ik heb de oude topics gelezen).
Ik wil de gehele startblokkering verwijderen, dan weet ik zeker dat als ik weer startproblemen heb dat deze iig niet de oorzaak is.

spietpiet

Geplaatst door spietpiet (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan helpt een handleiding ook niet meer.
Gewoon de draden volgen en daar waar deze onderbroken zijn weer aan elkaar verbinden. Uiteraard wel de draden met dezelfde kleur aan elkaar maken.
Het is een achteraf gemonteerd systeem dus bij elke auto weer anders geplaatst. Meestal zit de unit ergens onder het dashbord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.