Algemeen: Koplampen zoemen na LED aanpassing

Mede forumleden,

Ik heb vandaag de halogeen H7 lampen van mijn Golf 7 2014 verandert voor H7 Led lampen.

Telkens bij het ontgrendelen van mijn auto hoor ik een hard gezoem voor een paar seconden uit de koplampen (alsof er heel veel spanning/stroom op staat).

Ik installeerde eerst de linkerlamp en toen hoorde ik het gezoem alleen van die kant, vervolgens de rechter geïnstalleerd en hoorde ik het ook vanuit die kant.

Moet ik me hier zorgen om maken, en zo ja hoe repareer ik dit?

Zie link voor het geluid:
https://youtu.be/00JSnxyy1gQ

A349

Geplaatst door A349 , lid sinds 2 weken geleden

4 Reacties

Highway PRO, 2 weken geleden

zou informeren bij de leverancier

phil4226, 2 weken geleden

Volgens mij is dit het geluid van de motor van de hoogteverstelling van de koplamp. Raar dat je dit nooit vroeger hebt waargenomen. Kan natuurlijk door de manipulatie van de koplamp dat de hoogteverstelling werd gereset of dat de hoogteverstelling zich terug moet instellen. Om het zeker te weten : verstel de koplampen met de aangewezen knoppen of het juiste menu en laat iemand luisteren, bij het instellen van een andere hoogte zou je telkens een kort motorgeluid moeten hoeren.

harry4203 PRO, 2 weken geleden

Het kan ook zijn dat door de vorm van die led-troep de hoogteverstelling niet vrij meer kan bewegen met herrie tot gevolg. even goed kijken/luisteren dus zoals reeds gemeld.

    Bedankt voor je reactie. Ik heb vanmiddag de ledjes weer verandert naar de originele halogeen lampen en, ik hoor het geluid nog steeds. Voor de duidelijkheid: het gaat om het geluid wat je hoort in de video wat even heel hard wordt (trilling/gezoem) en daarna weer normaal is. Het constante zachte gezoem bedoel ik niet! - A349, 2 weken geleden

phil4226, 2 weken geleden

Het geluid dat je hoort hoeft niet abnormaal te zijn, het is je misschien vroeger nooit opgevallen.
Bij mijn auto stellen de koplampen zich ook in na contact.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.