Algemeen: Krakend geluid bij wegrijden

Ik heb al een tijdje het volgende ‘probleem’ met mijn auto; op het moment dat ik met meerdere mensen in de auto zit dan maakt de auto wanneer de auto ‘nog koud is’ een krakend geluid, rechts achter. Hoe meer mensen, hoe harder het geluid wordt. Het is een piepend/krakend geluid die binnen een paar minuten na wegrijden eigenlijk altijd weer weg is.
Ik ben er mee naar 3 garages gegaan. 2 hebben niks kunnen vinden, 1 zag dat de schokdempers wat aan de oude kant zijn, maar ze kunnen nog wel een tijd mee. Ze dachten dat vermoedelijk het geluid daar vandaag komt maar zeker weten doen ze het niet. De kans bestaat dus dat ik nieuwe schokdempers laat plaatsen maar het probleem nog niet is opgelost. Het rare is dus vooral dat het geluid stopt na een paar minuten rijden.. Iemand die een idee heeft wat het kan zijn/soortgelijk iets met de auto heeft gehad?
Hoor het graag..

kyaraah

Geplaatst door kyaraah (0) , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1425) PRO, 3 maanden geleden

Geef eerst eens aan om wat voor auto dat het gaat , dan kunnen we gerichter antwoord geven.

    Hyundai I10 uit 2009 - kyaraah (0), 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.