Algemeen: Krakend/bonkend geluid rechtsvoor

Op hobbelige wegen hoor ik rechtsvoor vooral een krakend geluid, voornamelijk met een lage snelheid. Het lijkt wel alsof er iets los zit? Op autowegen en normale wegen hoor ik verder niks, ook niet persee tijdens het sturen. De auto rijdt verder ook niet gek. Mijn stabilisatorstang is al vervangen. Wat kan dit zijn? Ik ga naar de garage, maar zou graag nog wat informatie willen.

Melanie24

Geplaatst door Melanie24 , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Om wat voor auto/type gaat het ?

Melanie24, 4 maanden geleden

Het gaat om een Chevrolet Aveo uit 2012

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Oké bij sommige auto s zijn er standaard problemen met deze klachten , wat is er al verder gecontroleerd ?
Draagarmrubbers , bovenste veerpootlager , reactiestangetjes , subframe bevestiging en rubbers , stuur en fuseekogel enz.

check

Beste antwoord, geplaatst door Melanie24, 4 maanden geleden

Naar de garage geweest en zij hebben niks kunnen vinden. Veetpootlager gecontroleerd, is helemaal goed. Fuseekogel en stuur is het ook niet. Allebei de kanten hebben ze de banden eraf gehaald en valt niks te zien ook onder de auto gekeken en alles zit eigenlijk goed volgens de garage. Heel gek verhaal, geluid komt alleen met een snelheid van 5km dus als je heel zacht rijdt. Garage vertelde me dat ik mij geen zorgen hoef te maken, alleen het geluid komt ergens vandaan? Vermoed zelf de rubbers, dat is mij alleen niet verteld. Dus zelf goed in de gaten houden, denk ik? :)

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Spuit alle rubbers van draagarmen en dergelijke eens flink in met wd 40 en kijk eens of er verandering is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.