Algemeen: lpg afsluiter

Hallo

ik heb zojuist mijn oude lpg tank vervangen door 1 met een grotere inhoud

nu zou het zo moeten zijn dat ik de slangen kan losdraaien zonder dat lpg uit de tank komt, omdat de afsluiters zo werken (zo was mijn id, geen spanning op de afsluiters,staan ze dicht)

de afsluiters zijn niet aangesloten

wat nu?

bvd

Joy

Joyyyyy

Geplaatst door Joyyyyy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

als het goed is staan ze nu dicht een afsluiter heeft een spoel als deze bekrachtigd wordt gaan ze open gaat de stroom eraf gaan ze dicht wees altijd wel voorzichtig met het losdraaien kan altijd druk opstaan dus langzaam losdraaien en even laten sissen tot de druk minder wordt

alex drost (0) PRO, 16 jaar geleden

denk er wel aan dat er nog lpg in de leiding zit en die stroomt er uit als je de leiding losdraaid daardoor denk ik dat je ervanuit gaat dat de afsluiter open blijkft staan , hou er wel rekening mee dat je bv. je binnenlichtje etc. uitzet want als er ook maar 1 vonkje komt dan heb je een groot probleem

Joyyyyy (0), 16 jaar geleden

ok ik snap het, is gewoon restgas uit de verdamper en leidingen

ik heb uiteraard vanaf het moment dat ik begon met ombouwen de massa van de accu gehaald :)

bedankt! ik ga het meteen weer proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.