Algemeen: Navigatie vervangen door Andriod Camera probleem

Hoi, ik heb de originele navigatie systeem vervangen voor een Android Radio Navigatie, maar mijn achteruitrijcamera werkt niet
:(
Welke draden zijn voor de achteruitkijkcamera aansluiting ?

Het zou eigenlijk wel moeten kunnen, zie foto van aansluiting Navigatie, maar weet op dit moment niet hoe.

Welke originele kabels uit de kabelboom ( achter de radio ) moeten er worden aangesloten op volgens mij 16 en 19 van de Android navigatie?

Verder werkt alles van stuurbediening enz .

Alvast bedankt voor antwoorden

.
Tiemen12345

Geplaatst door Tiemen12345 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

4 jaar geleden - biomus

Het antwoord is niet zo eenvoudig, als je geen info over je auto en camera geeft! Je hebt van blok K, tenminste pin 5, 6, 15 en 16 nodig. Als je geen kabel van de auto kunt gebruiken, zul je een draad moeten bevestigen aan de schakelaar van de "achteruit". Deze schakelt de camera in, op het moment dat je de auto in z'n achteruit zet.
Je hebt verschillende camera systemen en die hebben verschillende aansluitingen!

    Hoi bedankt voor het reageren , het gaat om een Dacia Sandero 2017 , en het is de camera die Renault gebruikt. - Tiemen12345 (0), 4 jaar geleden

4 jaar geleden - biomus

Zit hier niet gewoon een stekker voor in? Ik ken het systeem niet, maar zie CAN staan en dat staat voor CAN-Bus. Je moet de nieuwe radio aanmelden met een uitgebreide OBD-scanner. Hier kan je probleem liggen, dat en de radio en de camera moeten worden aangemeld in het systeem. Zit er geen fatsoenlijke installatie gids bij de radio/camera?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.