Algemeen: Opel Karl 2018

Hallo Opel kenners,

ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen. Ik ontvang binnenkort een Opel Karl uit 2018 hier zit een standaard radio in. Nu heb ik een navigatie display besteld en wil die gaan inbouwen. Kan iemand mij alvast vertellen hoe ik het voor paneel verwijder en de radio ? Ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren. Alvast bedankt

NieNo

Geplaatst door NieNo (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Als je de bedoeling hebt om de radio te vervangen door de navigatie dan zou ik eerst maar eens wat inlichtingen inwinnen bij de dealer of dat wel gaat.
Bij Opel staat het chassisnummer ook in de radio en dat maakt deel uit van de anti-diefstal beveiliging.

NieNo (0), 2 jaar geleden

Via Ali heb ik een scherm besteld die bedoeld is voor de Karl. Ik verwacht geen problemen daarmee. Het gaat mij er meer om of dat er iemand weet hoe ik het paneel verwijder. Ik denk zelf dat het een klik systeem is. Maar wil graag een bevestiging;)

Andre362 (0), 1 jaar geleden

de rand om de radio zit geklikt, begin links of rechts boven in de hoek door voorzichtig iets er tussen te steken en ophoog te wippen, doe dat bij voorkeur als het niet te koud is. door kou wordt het kunststof hard en breekt het sneller.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.