Algemeen: paardentrailer-vraagje

Bij de laatste technische keuring werd onze paardentrailer afgekeurd wegens een gescheurde mof op de stuikrem, dit hoewel die mof de voorbije drie jaar ook al gescheurd was en men er toen nooit iets heeft over opgemerkt, maar goed... Mijn vraag is nu of ik het ganse stuikremsysteem vooraan moet uitbouwen om een nieuwe mof te monteren (niet simpel!) of kan je moffen krijgen die je kan dichtlijmen of weet ik veel?
Had ik de mof er volledig afgedaan, hadden ze er wss nooit een opmerking over gemaakt. Ik zorg er nl toch altijd voor dat die inschuivende as steeds goed ingevet blijft.

[url=http://img402.imageshack.us/i/trailere.j...][img]http://img402.imageshack.us/img402/9780/...[/img][/url]

pantah

Geplaatst door pantah (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

begin maar met schroeven, hele spul moet uit elkaar voor een andere hoes.

pantah (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Enig idee of het hele zootje van achteraan te vertrekken dan los moet of is die inschuivende as een as die apart in die huls schuift en er ook op zijn eentje uit kan zonder het hele remsysteem erachter los te maken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.