Algemeen: Sun co2 viergas tester

Goedendag,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een gastester.

Is deze wat ?

http://www.marktplaats.nl/a/auto-diverse...

En kan er ook Diesel mee gedaan worden of moet ik dan weer een ander hebben.

Mvg,

Greefhorst

Geplaatst door Greefhorst (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

Deze tester kan geen roetmeten. Trouwens, ook de keuring van het app. is verlopen

Gr. paul

Greefhorst (0) PRO, 10 jaar geleden

Oke, ja keuring zou hij dan weer moeten.

Ik doe zelf nog geen keuringen. Ik keur ze ergens anders. Ik kan wel het apparaat aflezen maar verstand van de apparatuur heb ik helaas nog niet ( types e.c. )

Ik wil niet teveel kwijt zijn maar ik wil natuurlijk wel in een keer goed uit zijn. Het apparaat hebben scheelt me al veel tijd met heen en weer rijden om auto's te meten !

Gr,

Unikneet (0) PRO, 10 jaar geleden

Wij gebruiken dit type ook voor keuring en als hulp bij diagnose. Degelijke apparatuur. Als je het vaak gebruikt zal er af een toe een filtertje of o2 cel in moeten. Bij ons zo eens in de 2 jaar. Het scheelt al wat als je het op standby zet als je het niet gebruikt. Voor normaal gebruik hoef je eigenlijk alleen te weten hoe je hem smorgens kalibreert als je hem aanzet. Alles staat in de handleiding ook beknopte uitleg diagnose als het apparaat in storing springt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.