Algemeen: texa doet het niet meer

hallo,mijn diagnosetoestel TEXA NAVIGATOR doet vreemd,het begon met steeds de melding,plaats KL module terwijl ze er reeds inzat,nu doet hij helemaal niets meer,dacht dat ik het probleem gevonden had (er zit bij mij een kabeltje serieel naar usb tussen daar ik geen serieel aansluiting heb op mijn laptop)bij dat kabeltje was een draadje los,vlug een ander gehaald doch krijg nu steeds de melding fout in aanvankelijke communicatiefase,probleem is dat er vroegen in Belgie een dealer zat SP BENELUX die zulke problemen snel kon oplossen maar die zijn in faling gegaan zo dat we hier zonder Dealer zitten die er iets van af weet.Is er in Nederland een dealer waar ik terecht kan of weet iemand een oplossing voor dit probleem?met heel veel dank,Gerrit

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eriks (0) PRO, 14 jaar geleden

Explora in Ede, tel. 0318 648220.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.