Algemeen: VIERGASTESTER defekten

Ik heb ongeveer 1,5 jaar een viergastester van het merk IPEX D. Na ongeveer 12 maanden moesten we de O2-sensor vervangen, dure zaak. Nu vijf maanden later terug. Volgens fabrikant is dit normaal wegens intensief gebruik. Wij gebruiken die maximaal 3x per week om het zo te zeggen.
Heeft er iemand dit nog voor met dit type viergastester?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maarten6789 (0) PRO, 14 jaar geleden

We hebben zelf een Innova , maar wat ik weet is als je ze aan laat staan dan verbruikt hij de O2 sensor.
Wij schakelen hem na elke meting in de stand-by stand.
Hoe doe jij / u dat ?

jhl (0) PRO, 14 jaar geleden

wij ook na elke meting. Verdeler neemt het deze keer in waarborg, maar zegt dat de vloeistof snel verdampt tussen 6 maand en 1 jaar. Dure zaak.

timhoeks2 (0) PRO, 14 jaar geleden

mijne is een sun dga 1800, zet hem 's ochtends aan en 's avonds uit. o2 sensor 1 keer vervangen nadat ik hem 2 jaar had gebruikt. deze doet het nu al weer meer dan een jaar. wat ik wel doe is m'n slang vaak droog spuiten zodat ik niet teveel vocht in m'n kast krijg..

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Wij hebben al jaren een Bosch en moeten de zuurstofsensor tussen de 1,5 en 2 jaar in vervangen, dit is normaal.
Verder nooit problemen mee gehad.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.