Algemeen: Voor degene die dit nog niet gelezen heeft.....

Het zal de vele, met name vaste, bezoekers van Problemcar de laatste tijd wel opgevallen zijn dat onderstaande tekst nagenoeg elke dag op de site staat:

"De site beheerder en het moderatorteam verzoekt een ieder om een nieuwe of gelijksoortige vraag niet in een lopende topic van iemand anders te plaatsen OF in een al jaren oude topic te zetten.
Dit zgn. "doorposten" zal worden verwijderd inclusief de eventueel reeds nieuw geplaatste reacties."

Ondanks dit nagenoeg dagelijkse bericht komt het toch nog regelmatig voor dat dit gedaan wordt. Meestal door bezoekers die voor het eerst gebruik maken van deze site. Echter wordt er dan ook nog vaak op gereageerd, ook door (zeer) vaste bezoekers van deze site.
Dit is vaak erg vervelend voor de oorspronkelijke topicstarter (TS) die dan geconfronteerd wordt met email over een probleem dat hem/haar helemaal niet aangaat. Regelmatig krijgen van de oorspronkelijke TS dan ook het verzoek om de topic te sluiten.
Als wij dan zo'n bericht zien, verwijderen we ook echt de vraag en de reeds gegeven reacties weer. Tevens sturen we de "doorposter" dan een mail dat deze een eigen, nieuwe topic moet aanmaken.
Het verzoek van onze zijde is dan ook om dan geen reactie te geven op de vraag van de "doorposter".
Eventueel kunt u, indien u een "doorposter"ziet, dit even melden via de button "rapporteren".

Met dank voor de medewerking.
Moderator Problemcar.nl

moderator

Geplaatst door moderator (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

We blijven er op wijzen..........

ovi (0), 14 jaar geleden

[quote=moderator]We blijven er op wijzen..........[/quote]
En wij zullen ons best doen!

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=ovi]En wij zullen ons best doen![/quote]
Dat zien we graag.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Nog even laten zien weer.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.